Brief laten schrijven

Goede brieven raken de lezer. Dit geldt niet alleen voor privébrieven. Ook stijlvolle zakelijke brieven hebben een positief effect op klanten en zakenpartners. Een brief laten schrijven? Krijg hulp van dé ghostwriter van Nederland en België. Je merkt niet eens dat je hulp hebt gekregen.

Jouw gedachten en ideeën

Heb je moeite om je gedachten en ideeën onder woorden te brengen? Ik ben er om jou te helpen. Hieronder vind je de mogelijkheden.

Persoonlijke brieven

Laat een persoonlijke brief schrijven aan een familielid of vriend(in). Bijvoorbeeld een bedankbrief, een vriendschapsbrief of een felicitatiebrief. Ook een condoleancebrief laten schrijven is mogelijk.


Zakelijke brieven

Een brief laten schrijven richting klanten, leveranciers of zakenrelaties? Of het nu om formele correspondentie of een zakelijk voorstel gaat, ontvang professionele hulp.


Sollicitatiebrieven

Die baan is jou op het lijf geschreven. Maar hoe laat je weten dat jij de perfecte kandidaat bent? Laat een sollicitatiebrief schrijven.


Formele brieven

Communiceren met een overheidsinstantie of instelling is niet makkelijk. Denk maar eens aan brief voor de belastingdienst, een bedrijf, een opzegbrief of een klachtenbrief. Laat je helpen.


Dankbrieven

Een geschenk, een dienst of een vriendelijk gebaar: hiervoor wil jij dankbaarheid tonen. Dankbrieven zijn geschikt voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen of na ontvangst van een cadeau.


Liefdesbrieven

Het is moeilijk om je romantische gevoelens en genegenheid onder woorden te brengen. Van korte liefdesbriefjes tot uitgebreide liefdesverklaringen: je hoeft het niet zelf te doen.


Afscheidsbrieven

Een brief laten schrijven voor een afscheid voorkomt dat jij met je emoties worstelt. Bijvoorbeeld wanneer iemand afscheid neemt van een baan, bij een scheiding of overlijden.


Klachtenbrieven

Uit je klacht richting een bedrijf, overheidsinstantie of een (web)winkel. Met een klachtenbrief zet je jouw woorden kracht bij.


Werkwijze brief laten schrijven

Brieflatenschrijven.nl is hét startpunt om een brief op maat te laten schrijven. Specifiek afgestemd op jouw wensen, ideeën en behoeften. De werkwijze is als volgt:

Stap 1: Neem Contact Op

Stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Laat weten welk soort brief je wil laten schrijven. Wat is het doel van de brief? Wat wil je aan de ontvanger overbrengen? Welke toon en stijl zijn voor jou belangrijk?

Stap 2: De Offerte

Geen enkele brief is hetzelfde. Daarom is er geen vaste prijs voor een brief laten schrijven. Complexe zakelijke brieven zijn duurder dan een kort bedankbriefje laten schrijven. Het is in ieder geval niet zo duur als je denkt (en lagere tarieven dan bij anderen).

Stap 3: Het Schrijven

Ga je akkoord met de offerte? Je betaalt volgens de overeengekomen voorwaarden. Hierna neem ik telefonisch contact met je op. Het is belangrijk dat je relevante informatie deelt, zoals specifieke gebeurtenissen of feiten, of details over de ontvanger. Hoe meer informatie je verstrekt, hoe beter de brief aan jouw behoeften wordt aangepast.

Misschien vind je het moeilijk om bepaalde dingen te verwoorden. Of zitten emoties je in de weg. Dat is niet erg, als professioneel ghostwriter stel ik de juiste vragen om de juiste informatie te krijgen.

Alles wat je vertelt wordt vertrouwelijk behandeld.

Stap 4: Beoordeling en Revisie

Je ontvangt de eerste versie van de brief ter beoordeling. Je hebt de mogelijkheid om wijzigingen of aanpassingen aan te vragen.

Hierna ontvang je de definitieve versie van de brief. Deze wordt per e-mail aan jou geleverd. Wil je hem uit laten printen? Tegen meerprijs is dit mogelijk, je ontvangt de brief per post. Vanwege privacykwesties is het niet mogelijk om de brief rechtstreeks naar de ontvanger te laten sturen.

Een brief laten schrijven: over de kosten

Wat zijn de tarieven om een brief te laten schrijven? Sommige brieven zijn snel klaar (ongeveer een uurtje). Voor andere brieven heb ik misschien wel vier uur nodig. Hoe complexer en langer de brief, hoe meer tijd ik nodig heb. Dit betekent dat dit soort brieven ook duurder zijn.

Gelukkig betaal je nooit teveel. Bij anderen een brief laten schrijven kost tussen de € 100 en € 200. Ik beloof je dat je altijd goedkoper uit bent. Tarieven beginnen vanaf € 25. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Schuiven naar boven