Over Ons (jij en ik)

We doen het samen.

De kracht van woorden omzetten in gepersonaliseerde communicatie, dat is mijn kracht. Jouw kracht is jouw verhaal.

Mijn naam is Bianca, en ik houd mij sinds 1995 bezig met het schrijven van brieven. In 1998 besloot ik mijn schrijftalent te delen met de online wereld. Sindsdien hebben honderden tevreden klanten mij geholpen om hun gedachten, gevoelens en boodschappen op papier en in digitale vorm te brengen

Mijn Missie

Ik geloof in de kracht van effectieve communicatie. Woorden slaan de brug tussen emoties, gedachten en mensen. Mijn missie is om jou te helpen de juiste woorden te vinden, je ideeën of gevoelens te delen.

Samen Met Jou

Het gaat niet alleen om mij, maar om ons. Samen met jou, maak ik een brief die de juiste snaar raakt. Van het schrijven van brieven met een persoonlijke touch tot zakelijke correspondentie, het kan allemaal. Ook bij het versturen van e-mails, WhatsApp-berichten, DM’s en PB’s, ben ik er om je te begeleiden.

Mijn Belofte

  • Persoonlijke Aandacht: ik luister naar jouw behoeften en wensen om de boodschap te creëren die perfect bij jou past.
  • Ervaring en Expertise: met meer dan twee decennia aan ervaring in schrijven en communicatie, breng ik mijn kennis en vaardigheden in om jouw doelen te bereiken.
  • Flexibiliteit: mijn diensten zijn op maat gemaakt om aan jouw specifieke eisen te voldoen, ongeacht het medium of de boodschap.
  • Vertrouwelijkheid: je kunt erop vertrouwen dat jouw persoonlijke en zakelijke informatie veilig bij mij is.
Schuiven naar boven