Dankbrieven

Laat een blijvende indruk achter met een dankbrief. Niet alleen geschikt voor zakelijke relaties maar ook om een collega, vriend of familielid te bedanken. Een dankbrief laten schrijven betekent dat je jouw boodschap op een persoonlijke manier overbrengt.


Toepassingen

 • Bedankbrief na een geschenk.
 • Bedanken na een feest of evenement.
 • Bedankbrief na een sollicitatiegesprek.
 • Een brief sturen aan iemand die hulp heeft geboden.
 • Een mooie bedankbrief aan een werkgever of collega.

Dankbrief laten schrijven

Een bedankbrief is een oprechte manier om je dankbaarheid en waardering te uiten. Bijvoorbeeld jegens iemand die iets voor je heeft betekend. Of het nu om het bedanken voor een cadeau, een vriendelijk gebaar of een dienst gaat, met een bedankbrief maak je de ander blij.

Laat anderen weten dat ze gewaardeerd worden. Met een bedankbrief toon je respect en beleefdheid. Bovendien laat je hier een positieve indruk mee achter. Een bedankbrief laten schrijven kan zowel op zakelijk- als privévlak. Het is altijd een goed moment om ‘dank je wel’ te zeggen.

Respectvol, beleefd en een vriendelijk gebaar.

Bedanken op een originele manier

Een dankbrief is zeer persoonlijk. In welke situatie je ook zit, ik zorg ervoor dat de brief doordrenkt is met oprechte dankbaarheid. Je brengt je waardering op een originele manier over. Met vele jaren ervaring in het schrijven van dankbrieven, begeleid ik je van A tot Z. Je ontvangt niet alleen een persoonlijke brief maar ook tips om de brief of de e-mail te versturen.

Wil je iemand bedanken voor een  ontvangen geschenk, een gunst, iemands gastvrijheid of hulp? Dan is een bedankbrief laten schrijven de ideale manier om dit te doen. Ook wanneer je emotionele of praktische steun in moeilijke tijden hebt ontvangen. Ik zorg ervoor dat de brief recht vanuit jouw hart komt.

Hoe het werkt

Een bedankbrief laten schrijven regel je binnen enkele minuten. Stuur mij een mailtje of vul het contactformulier in. Laat mij weten welk type briefje wil laten schrijven. Ik neem contact met jou op en geef gelijk een prijsopgaaf door.

Ga je akkoord, dan stel ik de bedankbrief zorgvuldig op. Soms heb ik meer informatie nodig. Daarom is het belangrijk dat je telefonisch bereikbaar bent. Eventueel maken we vooraf een belafspraak. Je ontvangt de bedankbrief binnen de afgesproken termijn. Je hebt de mogelijkheid om de brief aan te laten passen, zodat die jouw oprechtheid weerspiegelt.

Binnen 24 uur reactie – ook voor spoedopdrachten

Verstuur je aanvraag via het contactformulier of stuur een mailtje. Je ontvangt binnen 24 uur reactie. Een bedankbrief laten maken neemt, inclusief telefonisch overleg, tussen de 2 en 5 dagen in beslag. Afhankelijk van de drukte.

Is er spoed bij het laten schrijven van een dankbrief? Geef dit via het contactformulier aan (plaats een vinkje bij ‘spoed’). Indien de beschikbaarheid er is, wordt je brief of mailing binnen 24 uur* geleverd.

*Opslag van 20% + betaling vooraf via iDEAL


Informatie over de kosten

Het kost tijd om een goede brief op te stellen. Ik moet mij verdiepen in jouw verhaal, je boodschap, de ontvanger en wat je met de brief wil bereiken (het doel). Zolang duurt het gemiddeld om een brief te schrijven.

 • Zakelijke brief – tussen 2 en 4 uren
 • Formele brief – tussen 2 en 3 uren
 • Sollicitatiebrief – tussen 2 en 3 uren
 • Persoonlijke brief – tussen 1 en 3 uren
 • Liefdesbrief – tussen 1 en 3 uren
 • Afscheidsbrief – tussen 1 en 3 uren
 • Sollicitatiebrief – tussen 1 en 3 uren
 • Dankbrief – tussen 1 en 2 uren
 • Klachtenbrief – tussen 1 en 2 uren

Dit zijn gemiddelden. Hoe lang een brief schrijven exact duurt hangt enerzijds van de complexiteit af, anderzijds van de lengte.

De kosten variëren van € 30 tot € 99, inclusief 21% btw. Als voorbeeld:

 • Korte bedankbrief: € 30
 • Klachtenbrief aan een webshop: € 55
 • Mooie liefdesbrief: € 65
 • Zakelijke brief naar een zakenrelatie: € 99

Aan bovenstaande voorbeeldtarieven kunnen geen rechten worden ontleend. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Geef daarom altijd aan welke brief je wil laten maken, en wat hier je verwachtingen van zijn. Aan de hand hiervan ontvang je een fixed price: de prijs staat vast (ook bij meerwerk).

Annuleren van de opdracht

Zodra je (aan)betaling binnen is, start ik direct met je opdracht. Tot die tijd kun je de opdracht kosteloos annuleren. Het is niet mogelijk om een geschreven brief of mailing ‘terug te sturen’ en je geld terug te krijgen. De brief is speciaal voor jou gemaakt!

Je kunt erop vertrouwen dat de brief met de grootste zorgvuldigheid wordt opgesteld.

Schuiven naar boven